Naam:

Graeme Birrell

Positie:

Business Development Manager

Waar ben je opgegroeid en waar woon je nu?

Ik ben opgegroeid net buiten Edinburgh en woon nu in de omgeving van Glasgow. Recentelijk heb ik 4 jaar in Dubai gewoond.

Wat doe je hier bij BMclinical (onderdeel van de BModesto Group)?

Ik zoek nieuwe klanten en leveranciers voor BMclinical om mee samen te werken. Met deze klanten en leveranciers bouw ik succesvolle zakelijke relaties op.

”Binnen de BModesto Group wordt er zeer sympathiek en vriendelijk met elkaar omgegaan. Iedereen is altijd bereid om je te helpen wanneer ze kunnen en er zijn een hoop mensen met veel kennis die graag hun kennis delen wanneer daarom gevraagd wordt”.

Favoriete onderdeel van werken bij BMclinical?

Je krijgt de volledige vrijheid om je te focussen op potentiele klanten. Je wordt daar ook nog eens in ondersteund door het volledige project management team.

Hoe ziet jouw werkruimte eruit?

Ik werk vanuit huis. Mijn vrouw en ik hebben het geluk dat we twee ”home offices” hebben. Mijn vrouw heeft uitzicht over de vallei richting Glasgow. Mijn uitzicht is op de voortuin, zodat ik kan zien wanneer haar volgende levering van ASOS eraan komt!

Het is heerlijk om mijn eigen ruimte te hebben en om vanuit huis te werken. Het was prima uit te houden tijdens de COVID-lockdown. Ik heb veel dingen in mijn kantoor die betrekking hebben op mijn passie voor muziek, sport en boeken. Ik heb nog steeds de boekenkast die ik als kind kreeg, deze is nu gevuld met een steeds groter wordende verzameling van mijn favoriete romans.

Regelmatig loopt een van mijn katten tijdens een TEAMS meeting nonchalant langs mijn bureau op weg naar vensterbank.

Een van de grootste voordelen van thuiswerken is dat er geen sprake is van woon-werkverkeer. Ik kan ’s ochtends meteen aan het werk gaan en als ik klaar ben, kan ik meteen doen wat ik moet doen, of het nu gaat om naar de sportschool gaan of eten maken voor mijn gezin.

Hoe zou je de BModesto Group omschrijven?

Binnen de BModesto Group wordt er zeer sympathiek en vriendelijk met elkaar omgegaan. Iedereen is altijd bereid om je te helpen wanneer ze kunnen en er zijn een hoop mensen met veel kennis die graag hun kennis delen wanneer daarom gevraagd wordt.

Wat doe je graag als je niet aan het werk bent? Hobby’s?

Ik ga graag naar de sportschool, dit doe ik drie keer per week. Ik kook veel en vind het leuk om nieuwe recepten uit te proberen.

Favoriete film, boek of nummer en waarom?

Film – Training Day – Denzel Washington is er gewoon geweldig in. Ik ben een grote fan van het crooked cop-genre. Tweede favoriete film is waarschijnlijk The Departed.

Lied – You Dont Know Me – Armand Van Helden – Een van de eerste dansliedjes die ik echt leuk vond toen ik opgroeide en die me sindsdien is bijgebleven.

Boek – Trainspotting – Irvine Welsh – Moderne Schotse klassieker. Geschreven in een sterk Edinburgh-dialect dat moeilijk te lezen kan zijn, maar veel toevoegt aan het verhaal. Vooral voor mij opgroeien niet zo ver van waar de roman zich afspeelt.

Wat is je favoriete plek in de wereld en waarom?

Ibiza – Heerlijk eten, geweldige drankjes, heerlijk weer, geweldig uitzicht en top muziek!

Levenscitaat (woorden om naar te leven)?

Behandel anderen zoals je zou willen dat ze jou aandoen.

Volg Graeme op LinkedIn of bezoek zijn persoonlijke pagina op de BMclinical website.