Geplaatst op 7 oktober 2021

Per oktober is Cindy Gravemaker in dienst getreden als Operationeel Directeur van de BModesto Group. Cindy is de afgelopen 16 jaar werkzaam geweest bij Danone. Zij was hierin verantwoordelijk voor operationele rollen binnen de baby- en medische voeding/hulpmiddelen met merken als Nutrilon, Olvarit en Bambix. De rollen die zij heeft bekleed, waren onder meer fabrieksdirecteur van de medische voeding operatie in Liverpool (UK) waar zij 5 jaar woonachtig is geweest.

In haar nieuwe rol bij de BModesto Group geeft zij leiding aan de afdelingen Logistiek/Ompak, ICT, HR, Registratie en Kwaliteit. “Het gaat een hele leuke uitdaging worden en ik heb er alle vertrouwen in dat het een leuke nieuwe samenwerking wordt. Ik hoop veel van te leren over de parallelle medicijnen handel”, vertelt Cindy.

Ook de huidige directie Michael Hendriks en Roy van Voorst zijn erg blij met de komst van Cindy: “De komst van Cindy staat voor onze ambitie om verder te groeien als groep”, vertelt Michael. “Dit biedt Roy en mij de gelegenheid ons (nog) meer te focussen op de commerciĆ«le activiteiten binnen de BModesto Group.”