Ons leiderschap wordt gedreven door een passie voor ondernemerschap en uitgebreide kennis en ervaring in de farmaceutische industrie. Lees meer over de achtergrond en doelstellingen van onze directie.

Shanelle Mehta
Directeur BMclinical

Shanelle is in 2010 begonnen met werken in de farmaceutische industrie en heeft sindsdien voor verschillende farmaceutische bedrijven gewerkt. Vanaf dat Shanelle is gaan werken in de farmaceutische industrie heeft ze een schat aan ervaring opgedaan in het beheren van internationale comparator portfolios voor een aantal top 20 farmaceutische bedrijven, CRO’s en biotechbedrijven. In 2018 besloten Shanelle, Michael en Roy een partnerschap aan te gaan om BMclinical te starten en de reeds bestaande toeleveringsactiviteiten voor klinische studies te ontwikkelen. Sinds 2018 is BMclinical steeds sterker geworden en biedt het een uniek dienstenaanbod aan de farmaceutische en klinische onderzoeksindustrie, met een focus op kwaliteit en patiëntveiligheid.


Shanelle heeft ook een vrijwilligersfunctie als commissielid van de Global Clinical Supplies Group (GCSG), een non-profitorganisatie.

Shanelle Mehta

Marco Moehring
Directeur BMmedical

Marco zijn internationale carrière startte hij bij een bedrijf in Duitsland en al snel was hij eindverantwoordelijk voor de operations & inkoop in Nederland. Daarna is hij zelfstandig ondernemer geweest in de exclusieve goederen (in- en verkoop internationaal). In 2018 startte zijn loopbaan in de (para)farmaceutica. In 2019 werd hij gevraagd om naast de bestaande divisies van Bmodesto, de medische hulpmiddelen tak op te zetten; BMmedical. Marco is een ondernemer pur sang, zeer gedreven in alles wat hij doet; heeft oog voor detail en verliest nooit het doel uit het oog. Samen met zijn team van professionals bedienen zij de Europese markt met de beste producten tegen de meest gunstige prijs.

Marco Moehring BMmedical

Michael Hendriks
Directeur BModesto Group

Michael heeft ruime ervaring in de farmaceutische wereld. Hij begon zijn carrière als Internationaal inkoper, welke vervolgde naar de functie van exportmanager bij een Nederlandse groothandel in de farmacie. Om zijn verdere dromen en ambities waar te maken, startte hij in 2014 BModesto. Met een breed netwerk aan leveranciers en klanten door heel Europa werd BModesto als snel een groot succes. Michael heeft de ambitie om de BModesto Group verder door te ontwikkelen tot een speler die wereldwijd een grote bijdrage levert aan de beschikbaarheid van geneesmiddelen.

Roy van Voorst
Directeur BModesto Group

Roy werkte in zijn carrière voor verschillende farmaceutische bedrijven in binnen- en buitenland. Hij heeft ruime ervaring in het managen van bedrijven en complexe projecten en beschikt over een groot netwerk. Als entrepreneur heeft business development altijd zijn speciale interesse en denkt hij vooral in mogelijkheden. ”De BModesto Group is nog lang niet uitgegroeid en is er nog een wereld te winnen.

Cindy Gravemaker
Operationeel Directeur BModesto Group

Cindy is de voorgaande 16 jaar werkzaam geweest in diverse rollen bij een welbekende multinational. Zij was hierin verantwoordelijk voor de medische voeding/hulpmiddelen. In haar rol als Operationeel Directeur bij de BModesto Group geeft Cindy leiding aan de afdelingen Logistiek/Ompak, ICT, HR, Registratie en Kwaliteit. Cindy gaat graag gestructureerd te werk met de doelen altijd in het zicht. ”Naar mijn mening liggen er nog heel veel mooie groeimogelijkheden!