BMmedical

BMmedical

Wij zijn BMmedical: een internationale groothandel in medische hulpmiddelen en OTC. Wij kopen en verkopen hoogwaardige medische hulpmiddelen uit alle verschillende EU-landen. Denk hierbij aan merken als Molnlycke, Smith & Nephew, BARD, B Braun, Becton Dickinson, Hartmann, Coloplast en nog veel meer. In ons moderne magazijn in Lelystad slaan wij de goederen op volgens de strengste eisen. Doordat we onafhankelijk werken, kunnen wij onze producten daarnaast aanbieden voor de scherpste prijzen. Hierdoor leveren wij onze klanten flinke besparingen op.

Bezoek website
BMclinical

BMclinical

Wij zijn BMclinical: een internationale partner in het leveren van tijd- en kosteneffectieve oplossingen voor klinische studies. Door ons uitgebreide netwerk en brede marktkennis zijn wij in staat om geneesmiddelen aan te bieden tegen concurrerende prijzen. Mede hierdoor kunnen we de producten snel leveren, waardoor kortere doorlooptijden ontstaan. Op die manier werken we aan het waarmaken van onze missie: het verminderen van de stijgende kosten en tijdlijnen van klinische studies zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Bezoek website

BModesto

Wij zijn BModesto: een onafhankelijke internationale groothandel gespecialiseerd in de parallel-import van geneesmiddelen in Nederland en de EU. Door het inkopen van geneesmiddelen in landen waar de tarieven op dat moment lager zijn dan in Nederland, kunnen wij het identieke geneesmiddel aanbieden voor een zeer scherpe prijs. Zo zorgen wij ervoor dat apotheken, politheken en ziekenhuisapotheken te allen tijde over de juiste middelen beschikken tegen een zo laag mogelijke prijs. Daarnaast werken wij als merkhouder en exclusieve distributeur van enkele producten continu aan het uitbreiden van ons portfolio.

Bezoek website

SynCo pharma

Wij zijn SynCo pharma: een farmaceutische groothandel die de Europese markt verbindt met het Duitse zorgsysteem. Door middel van weder- en parallel import hanteert SynCo pharma het principe van vrij verkeer van goederen binnen de Europese Unie. Op deze manier is SynCo pharma in staat Duitse groothandels en apotheken te voorzien van Europese geneesmiddelen van de hoogste kwaliteit tegen de scherpste tarieven.

Bezoek website
Doncaster-Pharma

Doncaster Pharma

Wij zijn Doncaster Pharma: een farmaceutische groothandel gevestigd in Doncaster, UK. Meer dan 35 jaar geleden opgericht, is Doncaster Pharma een van de toonaangevende gespecialiseerde farmaceutische groothandels in het Verenigd Koninkrijk. Als onderdeel van de BModesto Group, gecombineerd met meer dan 35 jaar ervaring, hebben wij een uitgebreid netwerk van partnerleveranciers in heel Europa opgebouwd die ons in staat stelt onze klanten altijd van de juiste geneesmiddelen te voorzien.

Bezoek website