Werken bij de BModesto Group

Een daadwerkelijke bijdrage leveren aan het verbeteren van de zorg en het welzijn voor onze ouders, kinderen, vrienden en andere geliefden. Dát is waar we als BModesto Group voor gaan. Als medewerker van onze groep speel jij hier een cruciale rol in. In een enthousiaste en dynamische omgeving in Lelystad werk je voor een van onze ondernemingen, die elk een belangrijke rol speelt in de zorgmarkt. Je werkt dus niet alleen voor de ontwikkeling van jezelf, maar ook die van vele anderen! Ons doel is serieus, maar natuurlijk is er ook genoeg ruimte voor plezier en ontspanning. Jaarlijks organiseren we allerlei leuke uitjes en evenementen met collega’s, vrienden en familie. Om te verbinden, maar bovenal te genieten en samen het leven te vieren.

Onze waarden

De eigenschappen die ons gebracht hebben waar we nu zijn en die iedere medewerker van onze groep in meer of mindere mate in zich moet hebben.

Het eerste

De medewerkers van de BModesto Group vormen gezamenlijk ‘het eerste’. Alleen de beste spelers worden opgesteld en daar kun je écht trots op zijn. Iedere speler binnen het team heeft een belangrijke taak en vervult deze vol overgave. Dit doe je, omdat je je collega’s niet in de steek wil laten en je de eer van de groep hoog wil houden. Maar bovenal omdat je wil winnen en je je nu al kan verheugen op dat grote overwinningsfeest!

Tegendraadse avonturier

Een tegendraadse avonturier kiest nooit voor de gemakkelijkste weg, maar voor de beste weg. Ook als hij of zij hiervoor tegen heilige huisjes aan moeten schoppen. Een tegendraadse avonturier gaat graag de uitdaging aan, zelfs al lijkt de oplossing soms ver weg. Juist door zaken net iets anders aan te pakken, kun je iets positief veranderen. Dat gaat niet altijd zonder slag of stoot, maar juist dát haalt de avonturier in ons naar boven.

Vlijmscherp

Een medewerker van de BModesto Group is vlijmscherp. Vlijmscherp in woord en in daad. Geneesmiddelen en medische hulpmiddelen zijn namelijk ‘serious business’. Er hangen mensenlevens vanaf, dus ben je gefocust, non-stop. Vlijmscherp betekent altijd gaan voor de beste deal, maar nooit de kwaliteit uit het oog verliezen. Vlijmscherp betekent ook een scherp oog voor detail en altijd op zoek naar manieren om processen en jezelf te verbeteren.

Geen vacature gevonden?

Niet getreurd, wij zijn altijd op zoek naar talent. Van stagiaires tot en met fulltime medewerkers. Ben jij de tegendraadse avonturier die vlijmscherp is in woord en daad en wil je heel graag onderdeel worden van het eerste van BModesto Group? Dan horen wij graag van je!

Open solliciteren