Ons verhaal

Een onderneming starten doe je niet zomaar. Je doet het omdat je het gevoel hebt iets te kunnen bereiken. Door te bewijzen dat je met de juiste aanpak iets kunt laten bewegen en met die beweging zorgt voor een positieve verandering. In de wereld, in je eigen leven of in de markt waarin je actief bent. Het is die instelling die ervoor zorgt dat we ons, sinds de oprichting van BModesto in 2014 en inmiddels als BModesto Group, elke dag willen blijven ontwikkelen. Om écht iets bij te dragen en de zorg en het welzijn in Nederland en ver daarbuiten een stukje beter te maken. Voor onszelf, voor onze ouders, onze kinderen en een ieder ander die ons dierbaar is.

Oprichting BModesto

2014

Oprichting BModesto

Op 20 januari 2014 richt eigenaar Michael Hendriks het parallel-importbedrijf BModesto op te Lelystad.

2018

Oprichting BMclinical

Zusterbedrijf BMclinical wordt opgericht. BMclinical richt zich op het leveren van vergelijkende geneesmiddelen en andere diensten voor klinische studies.

Oprichting BMmedical

2019

Oprichting BMmedical

Met BMmedical wordt een tweede zusterbedrijf aan de organisatie toegevoegd. BMmedical is een internationale groothandel voor medische hulpmiddelen.

bmodesto-hq-1

2019

Intrek in nieuwe bedrijfspand Minervaweg

Door de enorme groei van de organisatie is er behoefte aan een nieuw bedrijfspand. In februari nemen de medewerkers van BModesto en BMclinical intrek in een gloednieuw, state-of-the-art bedrijfspand.

2021

Oprichting BModesto Group

De BModesto Group is opgericht in 2021 als overkoepelend merk voor de bedrijven BModesto, BMclinical, BMmedical, SynCo pharma en Doncaster Pharma Ltd.

Niels-bohrweg-bmodesto

2021

Toevoeging extra locatie Niels Bohrweg

Door de aanhoudende groei van de BModesto Group wordt het pand aan de Minervaweg te klein en verhuist een deel van het kantoorpersoneel naar een extra locatie aan de Niels Bohrweg.

2022

Toevoeging SynCo pharma

Parallelimportbedrijf SynCo pharma is toegevoegd aan de BModesto Group en zal zich richten op het leveren van geneesmiddelen aan groothandelaren en apotheken op de Duitse markt.

Addition Doncaster

2022

Toevoeging Doncaster Pharma Ltd.

Parallelimportbedrijf Doncaster Pharma wordt toegevoegd aan de BModesto Group en richt zich op de levering van geneesmiddelen aan groothandelaren en apotheken in het Verenigd Koninkrijk.

2022

Overname BModesto Group door Uniphar Group

De Ierse Uniphar Group neemt de BModesto Group over. De BModesto Group en haar entiteiten worden door de overname eigendom van Uniphar, maar blijven hun activiteiten voortzetten onder de eigen naam.

Strategie

Als BModesto Group werken we dagelijks hard aan onze missie: het verbeteren van de beschikbaarheid, bereikbaarheid, & betaalbaarheid van wereldwijde zorgmiddelen. Elke onderneming binnen onze groep speelt hierin een belangrijke rol.

Door de juiste samenwerking, toewijding en door dicht bij onze waarden te blijven, werken we zo samen aan een wereld waarin ieder mens te allen tijde toegang heeft tot betaalbare gezondheidszorg. Voor een betere zorg én welzijn voor onze dierbaren.

Ons leiderschap

Ons leiderschap wordt gedreven door een passie voor ondernemen en een ruime kennis en ervaring in de farmaceutische industrie.

Michael Hendriks
Michael Hendriks

Algemeen Directeur BModesto Group

Dianne Hakbijl

Financieel Directeur BModesto Group

Eveline-bmodesto-group
Eveline van Schie

Technisch Directeur BModesto Group

Gerwin Spithoff

Operationeel Directeur BModesto Group

Nando van de Streek
Nando van de Streek

Directeur International Development BModesto Group

Roy van Voorst
Roy van Voorst

Consultant BModesto Group

Bas Hupkes
Bas Hupkes

Directeur Portfolio Development BModesto Group

Robin Marcus
Robin Marcus

Directeur BModesto

Shanelle Mehta
Shanelle Mehta

Directeur BMclinical

Marco Moehring
Marco Moehring

Directeur BMmedical

Lena Giesen

Directeur SynCo pharma

PeoplE, PLANET, PROsperity

Wij geloven dat je als organisatie niet alleen zorg draagt voor je financiële gezondheid, maar ook voor de gezondheid van de mensen en de wereld om je heen. Daarom werken wij dagelijks hard aan onze missie om de wereldwijde beschikbaarheid, bereikbaarheid en betaalbaarheid van zorgmiddelen te verbeteren en werken wij samen met (lokale) goede doelen en instanties die hetzelfde nastreven. Zo zorgen we samen voor een betere zorg én welzijn voor onze dierbaren.