Ons verhaal

Een onderneming starten doe je niet zomaar. Je doet het omdat je het gevoel hebt iets te kunnen bereiken. Door te bewijzen dat je met de juiste aanpak iets kunt laten bewegen en met die beweging zorgt voor een positieve verandering. In de wereld, in je eigen leven of in de markt waarin je actief bent. Het is die instelling die ervoor zorgt dat we ons, sinds de oprichting van BModesto in 2014 en inmiddels als BModesto Group, elke dag willen blijven ontwikkelen. Om écht iets bij te dragen en de zorg en het welzijn in Nederland en ver daarbuiten een stukje beter te maken. Voor onszelf, voor onze ouders, onze kinderen en een ieder ander die ons dierbaar is.

bmodesto-logo

2014

Oprichting BModesto B.V.

Op 20 januari 2014 richt eigenaar Michael Hendriks het parallel-importbedrijf BModesto op te Lelystad.

bmodesto-artemisweg-locatie

2015

Intrek bedrijfspand Artemisweg

BModesto neemt intrek in het bedrijfspand aan de Artemisweg te Lelystad. Hier wordt de basis gelegd voor de exponentiële groei die BModesto de jaren erop door zal maken.

BMclinical opgericht

2018

Oprichting BMclinical B.V

Zusterbedrijf BMclinical wordt opgericht. BMclinical richt zich op het leveren van geneesmiddelen en overige diensten voor klinische studies.

bmodesto-hq-1

2019

Intrek in nieuwe bedrijfspand Minervaweg

Door de enorme groei van de organisatie is er behoefte aan een nieuw bedrijfspand. In februari nemen de medewerkers van BModesto en BMclinical intrek in een gloednieuw, state-of-the-art bedrijfspand.

bmmedical-bmodesto-group

2019

Oprichting BMmedical B.V.

Met BMmedical wordt een tweede zusterbedrijf aan de organisatie toegevoegd. BMmedical is een internationale groothandel voor medische hulpmiddelen en OTC.

Oprichting BModesto Group

2021

Oprichting BModesto Group

De BModesto Group wordt in 2021 opgericht als overkoepelend merk voor de ondernemingen BModesto, BMclinical en BMmedical.

Niels-bohrweg-bmodesto

2021

Toevoeging extra locatie Niels Bohrweg

Door de aanhoudende groei van de BModesto Group wordt het pand aan de Minervaweg te klein en verhuist een deel van het kantoorpersoneel naar een extra locatie aan de Niels Bohrweg.

2022

SynCo pharma onderdeel van de BModesto Group

Begin 2022 wordt met SynCo pharma een vierde zusterbedrijf aan de organisatie toegevoegd. SynCo pharma is een farmaceutische groothandel gericht op de Duitse markt.

Strategie

Als BModesto Group werken we dagelijks hard aan onze missie: het verbeteren van de beschikbaarheid, bereikbaarheid, & betaalbaarheid van wereldwijde zorgmiddelen. Elke onderneming binnen onze groep speelt hierin een belangrijke rol.

Door de juiste samenwerking, toewijding en door dicht bij onze waarden te blijven, werken we zo samen aan een wereld waarin ieder mens te allen tijde toegang heeft tot betaalbare gezondheidszorg. Voor een betere zorg én welzijn voor onze dierbaren.

Ons leiderschap

Ons leiderschap wordt gedreven door een passie voor ondernemen en een ruime kennis en ervaring in de farmaceutische industrie.

Roy van Voorst
Roy van Voorst

Algemeen Directeur BModesto Group

Michael Hendriks
Michael Hendriks

Algemeen Directeur BModesto Group

Dianne Hakbijl

Financieel Directeur BModesto Group

Eveline-bmodesto-group
Eveline van Schie

Operationeel Directeur BModesto Group

Nando van de Streek
Nando van de Streek

Directeur International Development BModesto Group

Bas Hupkes
Bas Hupkes

Directeur Portfolio Development BModesto Group

Robin Marcus
Robin Marcus

Directeur BModesto

Shanelle Mehta
Shanelle Mehta

Directeur BMclinical

Marco Moehring
Marco Moehring

Directeur BMmedical

Lena Giesen

Directeur SynCo pharma

PeoplE, PLANET, PROFIT

Wij geloven dat je als organisatie niet alleen zorg draagt voor je financiële gezondheid, maar ook voor de gezondheid van de mensen en de wereld om je heen. Daarom werken wij dagelijks hard aan onze missie om de wereldwijde beschikbaarheid, bereikbaarheid en betaalbaarheid van zorgmiddelen te verbeteren en werken wij samen met (lokale) goede doelen en instanties die hetzelfde nastreven. Zo zorgen we samen voor een betere zorg én welzijn voor onze dierbaren.