Missie

Als BModesto Group zijn wij breed actief in de zorgmarkt. Daarom weten wij als geen ander dat goede zorg alleen mogelijk is met behulp van de juiste zorgmiddelen. Daarom werken we dagelijks hard aan onze missie: het verbeteren van de beschikbaarheid, betaalbaarheid en toegankelijkheid van zorgmiddelen in Nederland en daarbuiten.

Onze missie: “Het verbeteren van de beschikbaarheid, betaalbaarheid en toegankelijkheid van wereldwijde zorgmiddelen.”

Elke onderneming binnen onze groep draagt hier op haar eigen manier aan bij. Met de parallel-import van geneesmiddelen zorgt BModesto voor een verbeterde beschikbaarheid en betaalbaarheid van geneesmiddelen in Nederland en daarbuiten. Ditzelfde concept zet SynCo pharma in voor de Duitse markt en Doncaster Pharma voor de UK markt. BMclinical ondersteunt klinische studies in de meest brede zin en helpt zo aan het op de markt brengen van baanbrekende, nieuwe geneesmiddelen en BMmedical levert wereldwijd parallel geïmporteerde medische hulpmiddelen.

bmodesto-group-visie

Visie

Door de juiste samenwerking, toewijding en door dicht bij onze waarden te blijven, werken we zo toe naar een wereld waarin ieder mens te allen tijde toegang heeft tot betaalbare zorgmiddelen.

Onze visie: “Wij streven naar een wereld waar ieder mens te allen tijde toegang heeft tot betaalbare zorgmiddelen.”

Het is deze strategie die ons als organisatie stimuleert om ons elke dag te blijven ontwikkelen. Want alleen met de juiste aanpak kun je iets in beweging zetten en met die beweging de zorgmarkt positief veranderen. Voor een betere zorg én welzijn voor onszelf, voor onze ouders, onze kinderen en een ieder ander die ons dierbaar is.