Naam:

Kelsey Lens

Functie:

Verkoop Binnendienst

Waar ben je opgegroeid en waar woon je nu? 

Ik ben geboren in Purmerend en opgegroeid in Lelystad. Ik woon hier al 20 jaar.

Hoelang werk je nu voor de BModesto Group?

Ik werk hier ruim 2 jaar. Ik ben begonnen hier ook begonnen op de afdeling verkoop binnendienst. Voor nu ben ik zeer tevreden met mijn rol en vind ik mijn werkzaamheden erg leuk. Deze positie is voor nu perfect en misschien wil ik later wel doorgroeien binnen de organisatie. Doorgroeien behoort hier zeker tot een van de mogelijkheden dus wie weet!

Wat is jouw rol binnen de groep?

Ik heb dagelijks veel klantcontact. Meestal bel of mail ik met de klanten. Het leuke is dat je veel ruimte krijgt om zelf dingen uit te zoeken en op te lossen. Op die manier kan je ook je creativiteit kwijt. In mijn rol ondersteun ik ook de accountmanagers en handel ik orders af van klanten. Intern heb ik regelmatig contact met bijvoorbeeld de inkopers en met de productie afdeling. Het maakt het werk erg dynamisch door met zoveel verschillende afdelingen contact te hebben.

Wat maakt werken voor de BModesto Group zo leuk?

De collega’s maken het hier erg leuk! Ik voel me hier ook echt op mijn plek. Het is altijd gezellig en iedereen is heel open. Het is ook fijn om te zien dat het bedrijf groeit. Binnen functie is er veel vrijheid en heb je veel verschillende taken.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?


Wij hebben hier op de afdeling een eigen aquarium! Dat is uiteraard erg gaaf. Je hebt vanaf hier ook goed zicht op alle transporten die komen en gaan. Wij als verkoop team verzorgen het aquarium. Dus maak je maar niet druk, jij hoeft het niet te doen. Er is ook leuke muziek op de werkvloer van het Foute Uur tot lounge muziek.

Hoe zou jij de BModesto Group omschrijven?

Het is hier fijn werken en je kan met iedereen in contact komen. Zowel met de directie als met de andere collega’s. Er is een open en warme sfeer. Je hebt veel vrijheid in je rol en initiatief tonen wordt hier zeker gestimuleerd. Er worden ook vaak leuke uitjes georganiseerd en de groep regelt altijd leuke pakketen tijdens kerst en de zomer bijvoorbeeld. Een van de leukste uitjes was toch wel naar Winterberg.

Wat vind je leuk om te doen als je niet aan het werk bent?

Ik houd ervan om lekker te sporten. Daarnaast ga ik ook vaak met vriendinnen het terras op, lekker wat eten of drankjes doen.

Wat is je favoriete film en/of serie en waarom?

Mijn favoriete serie is op dit moment Handmaid’s Tale. Deze is te zien op Netflix en ontzettend spannend! Mijn favoriete film is Twilight. Een mooi liefdesverhaal en lekker romantisch.

What is jouw favoriete plek op de wereld en waarom?

Mijn favoriete plekken zijn het eiland Ibiza en Huissen wanneer er Carnaval is. Ibiza is echt een prachtig eiland en er heerst een relaxed sfeer.

Bezoek Kelsey Lens haar LinkedIn profiel.