Wat is je naam?

Thuy Tran.

Wat is je functie binnen de BModesto Group?

Ik ben werkzaam bij BMclinical als Project Manager.

Waar ben je opgegroeid en waar woon je nu?

Ik ben opgegroeid in Almere en woon daar de dag van vandaag nog steeds. Naar mijn mening is het de perfecte stad voor alle generaties.

Wanneer ben je gestart bij de BModesto Group?

Ik ben in 2018 gestart bij de BModesto Group. Ik startte als Inside Sales Representative voor BModesto.

Wat zijn jouw dagelijkse werkzaamheden voor BMclinical?

Ik ondersteun en adviseer onze klanten met hun inkoopproces en supply chain van farmaceutische producten voor klinische studies.

Wat maakt het werken voor de BModesto Group leuk voor jou?

De BModesto Group heeft een open cultuur wat ik persoonlijk erg fijn werken vind. Het management staat bijvoorbeeld altijd open voor nieuwe ideeën. De collega’s waar ik mee samenwerken zijn erg gezellig. Veel van hen zijn mijn leeftijd wat zorgt voor een prettige sfeer.

Hoe zou jij de BModesto Group en het werken hier omschrijven?

Alle entiteiten en afdelingen werken veel samen. Dit zorgt voor een echt saamhorigheidsgevoel binnen het bedrijf. De cultuur is erg open wat het mogelijk maakt om met iedereen te kunnen praten over zaken waar je tegen aan loopt bijvoorbeeld. Als je vragen hebt staat vrijwel elke collega voor je klaar om te helpen. Het management is ook altijd goed bereikbaar als je ze nodig hebt.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

We hebben een mooi uitzicht vanuit ons kantoor aan de Artemisweg. Er is veel natuur te zien. Het kantoor is naast het natuurgebied de Oostvaardersplassen. Wanneer het weer het toelaat gaan we altijd een stukje lopen buiten.

Wat doe je graag als je niet aan het werk bent?

Ik houd echt van koken! Daarnaast houd ik er ook van om lekker uiteten te gaan met vrienden of familie. Vaak ga ik voor een hapje eten naar Amsterdam wat maar 20 minuten rijden is vanaf mijn huis. Citytrips naar andere grote Europese steden vind ik ook leuk om te doen voor bijvoorbeeld een lang weekend.

Wat is je favoriete film/serie?

Ik vind het leuk om naar Koreaanse drama series te kijken. Ze zijn vaak erg pakkend en bevatten zowel actie als romantiek.

Wat is je favoriete plek op de wereld en waarom?

Mijn favoriete plek op de wereld is Vancouver in Canada. Vancouver is omgeven door prachtige natuurparken en mijn familie woont er ook. Sommige locaties lijken net als een Windows achtegrond, zo mooi!

Levensmotto?

Leef in het moment en geniet van de kleine dingen in het leven.

Bezoek Thuy Tran haar LinkedIn profiel.