Geplaatst op 16 mei 2022

Afgelopen vrijdag ontvingen eigenaren Michael en Roy op swingende wijze de eerste kaarten voor het BModesto Sea Bottom Festival. Organisator van het festival, Stichting Jazz-i, dankt de BModesto Group hiermee voor het hoofdsponsorschap en de toezegging het festival voor zeker 3 jaar te steunen. De kaarten werden persoonlijk overhandigd door ‘fietsende muzikant’ Folkert Hans, die de medewerkers van de Group trakteerde op een flitsend optreden.

Als echte Lelystadse onderneming hecht de BModesto Group veel waarde aan het ondersteunen van (culturele) lokale initiatieven die het leefklimaat in Lelystad bevorderen, waaronder het Sea Bottom Festival. Het festival vindt plaats op zaterdag 17 september in het Agoratheater in Lelystad en biedt de bezoeker een ruim aanbod aan muziekgenres, met onder andere Jazz, Funk, Soul, Blues, Pop en R&B. Verder is er dit jaar ook een uitgebreid foodplein met livemuziek. Wil je er ook bij zijn? Dat kan! Kaarten zijn te koop via www.seabottom.nl.

‘Fietsende muzikant’ Folkert Hans verrast personeel BModesto Group met feestelijk optreden

Ook de Flevopost had aandacht voor de start van de kaartverkoop van het BModesto Sea Bottom Festival. Lees het volledige artikel hier.