Geplaatst op 14 juli 2021

BModesto Group wordt het moedermerk van onze dochterondernemingen BModesto, BMclinical en BMmedical. Door de explosieve groei van de afgelopen jaren werd er intern en extern als steeds vaker gecommuniceerd als groep. Om de samenwerking en cohesie tussen onze dochterondernemingen nog beter tot uiting te laten komen, zullen wij ons als totale organisatie daarom nu ook formeel gaan profileren als BModesto Group.

Een korte geschiedenis: we zijn begonnen in 2014 met BModesto, als farmaceutische groothandel gespecialiseerd in de parallel import van geneesmiddelen. Begonnen met een klein team op een klein kantoor, met het doel om de markt van geneesmiddelen op te schudden en in positieve zin te veranderen. Nu, 7 jaar later, hebben wij meer dan 120 mensen in dienst, verdeeld over meerdere ondernemingen in verschillende landen. Zo heeft BModesto er de afgelopen jaren twee zusterondernemingen bijgekregen: BMclinical, een bedrijf dat kosten- en tijdbesparende oplossingen biedt voor klinische studies en BMmedical, een internationale groothandel gespecialiseerd in de parallel import van medische hulpmiddelen.

Iedere onderneming speelt daarmee een belangrijke rol in de zorgmarkt. Zo werken wij samen aan onze missie: het verbeteren van de beschikbaarheid, bereikbaarheid en betaalbaarheid van zorgmiddelen in Nederland en daarbuiten. Daarmee gaan wij voor een wereld waarin iedereen te allen tijde toegang heeft tot betaalbare zorgmiddelen. Voor een betere zorg én welzijn voor onze dierbaren. Meer weten over onze dochterondernemingen? Klik hier!

Contact