Geplaatst op 6 april 2022

7 april is Wereldgezondheidsdag

Vandaag (7 april) is het Wereldgezondheidsdag! Op deze dag vraagt de World Health Organisation (WHO) om even extra stil te staan bij alle ziektes en bijhorende taboes op de wereld. Het is ook het moment om stil te staan bij het feit dat een gezonde levensstijl van levensbelang is. Dit betekent goede voeding, voldoende beweging en ontspanning.

Onze planeet en gezondheid

Elk jaar heeft Wereldgezondheidsdag een ander thema. Dit jaar is het ”onze planeet en gezondheid”. De WHO zal vandaag wereldwijde aandacht vragen en activiteiten stimuleren die nodig zijn om de mens en de planeet gezond te houden.

De BModesto Group en Wereldgezondheidsdag

Als BModesto Group nemen wij in onze dagelijkse werkzaamheden zowel de gezondheid van de mens als de planeet in acht. Hoe wij dit doen? Lees het op onze pagina people-planet-profit.

Om vandaag de gezondheid van onze collega’s een extra boost te geven, liggen onze kantines vandaag vol met vers fruit van de lokale boer.


Benieuwd naar hoe onze entiteiten dagelijks maatschappelijk verantwoord te werk gaan? Bezoek dan de volgende pagina’s: BMclinical: Corporate Social Responsibility en BModesto: Maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Meer weten over Wereld Gezondheidsdag? Bezoek dan de website van de WHO: World Health Day 2022