Geplaatst op 12 juli 2023

23 september 2023 lopen wij met meer dan 40 collega’s de Mud Masters Obstacle Run in Biddinghuizen. De Run kent een avontuurlijk en uitdagend parcours, dwars door de modder. Deelnemers kunnen zelf kiezen of ze zes kilometer of de volledige twaalf kilometer lopen.

Als organisatie actief in de zorgmarkt, doen wij dit natuurlijk niet zonder een mooi bedrag op te halen voor een goed doel. Collega’s van de BModesto Group konden op ons Intranet kiezen welk goede doel wij dit jaar tijdens de Run zullen steunen. We zijn blij te kunnen melden dat wij dit jaar gaan lopen voor de stichting KiKa. KiKa steunt op financiële wijze onderzoeken naar kinderkanker om er zo voor te zorgen dat er nog meer kinderen herstellen en beter worden. Hun doel is dat niet drie van de vier kinderen met kanker genezen maar allemaal. Daarnaast is het belangrijk dat kidneren geen nare bijwerkingen krijgen van de medicijnen die worden gebruikt bij de behandelingen. Ook hier wordt onderzoek naar gedaan om dit zoveel mogelijk te beperken. KiKa wordt door het hele land gesteund, er worden per jaar meer dan 5500 acties georganiseerd.

De BModesto Group heeft alvast een mooi bedrag overgemaakt. Wil jij ook bijdragen aan de missie van onze avontuurlijke collega’s? Dat kan! Steun ons met een kleine (of grote) donatie en help daarmee KiKa met het steunen van onderzoeken naar kinderkanker. Doneren kan via onderstaande button:

KiKa
De stichting KiKa (Kinderen Kankervrij) is een Nederlandse organisatie die zich inzet voor het werven van fondsen voor wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker. KiKa heeft als doel om de genezingskans van kinderen met kanker te vergroten en de kwaliteit van leven tijdens en na de behandeling te verbeteren.

KiKa werkt samen met verschillende ziekenhuizen, onderzoeksinstituten en andere organisaties om baanbrekend onderzoek te financieren op het gebied van kinderkanker. Het doel is om nieuwe behandelmethoden te ontwikkelen, de bijwerkingen van de behandeling te verminderen en uiteindelijk kinderkanker de wereld uit te helpen.