Geplaatst op 17 juni 2022

De BModesto Group is al een aantal jaar trotse partner van de Lelystadse Uitdaging, een organisatie die zich inzet voor sociale en maatschappelijke initiatieven in Lelystad en omgeving. Als echte Lelystadse organisatie voelt de BModesto Group een sterke verbinding met de stad en haar inwoners. We zijn dan ook erg blij dat we in samenwerking met de Lelystadse Uitdaging weer diverse stichtingen in Lelystad hebben kunnen voorzien van schermen en computers.

Aan onderstaande organisaties hebben wij de afgelopen week schermen en computers gedoneerd:

IrisZorg
De stichting heeft behandelprogramma’s voor verslaving aan alcohol, drugs, medicijnen en gokken. Daarnaast biedt het onderdak, ondersteuning en dagbesteding aan mensen die (tijdelijk) dak- of thuisloos zijn.

Luchtscouts Vliegveld Lelystad
Wij zijn scouting voor kinderen en jongeren die gek zijn op vliegtuigen, helikopters en bv drones. Tevens alles op het gebied van luchtvaart en techniek. Wij zijn er voor kinderen met en zonder beperking.

Jongeren Maken de Stad
Een jongerenbeweging in Lelystad waar jongeren ondersteund en gestimuleerd worden om hun talent te ontwikkelen en zelf actief een bijdrage te leveren aan wat ze voor zichzelf, anderen én de stad zouden dromen.

Buurthuis de Krakeling
Is een buurthuis dat zich richt op het positief bijdragen aan de integrale leefkwaliteit van de nabije omgeving.

Meer weten over hoe wij maatschappelijk verantwoord ondernemen? Lees het hier.

De donaties worden bij ons hoofdkantoor aan de Minervaweg overhandigd