Geplaatst op 22 juni 2022

24 september lopen wij met meer dan 30 collega’s de Mud Masters Obstacle Run 2022. De Run kent een avontuurlijk en uitdagend parcours, dwars door de modder. Deelnemers kunnen zelf kiezen of ze zes kilometer of de volledige twaalf kilometer lopen.

Als organisatie actief in de zorgmarkt, doen wij dit natuurlijk niet zonder een mooi bedrag op te halen voor een goed doel. Collega’s van de BModesto Group konden op ons Intranet kiezen welk goede doel wij dit jaar tijdens de Run zullen steunen. We zijn blij te kunnen melden dat wij dit jaar gaan lopen voor de stichting Make-A-Wish Nederland. Deze stichting zet zich in om wensen te vervullen van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een ernstige en soms levensbedreigende ziekte.

De BModesto Group heeft alvast een mooi bedrag overgemaakt. Wil jij ook bijdragen aan de missie van onze avontuurlijke collega’s? Dat kan! Steun ons met een kleine (of grote) donatie en help daarmee Make-A-Wish Nederland met het vervullen van wensen van ernstig zieke kinderen. Doneren kan via onderstaande button:

Make-a-Wish Nederland
Elke dag horen gemiddeld 4 families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Wat volgt zijn maanden, jaren die volledig in het teken staan van ziekenhuizen, artsbezoeken en niet weten wat de toekomst brengt. Voor al deze kinderen wil Make-A-Wish Nederland hun allerliefste wens vervullen. Boswachter worden, prinses zijn in een ├ęcht kasteel of zelfs lopen op de maan. Een ervaring die ze sterker maakt. En vertrouwen en kracht geeft voor de toekomst. De positieve energie die het toeleven naar de wensvervulling kinderen en hun omgeving geeft, is precies wat nodig is om met de ziekte om te kunnen gaan. Geven aan Make-A-Wish is geven met impact!